Senaste information om Allmogemarknaden

Nu är det sommar 2018! Teaterstickorna måste meddela att Jönköpings Allmogemarknad inte kommer att se dagens ljus i år heller. Vi får inte ekonomin att gå runt helt enkelt. I mindre skala kommer vi att finnas på Hovrättstorget den 29 september på Jönköpings Höstmarknad. Är det någon av er som vill haka på, är ni hjärtligt välkomna. Vi kommer också att jobba vidare med Gammaldags Jul på Tändsticksområdet den 2 december. Det var en mycket lyckad tillställning förra året. Vill ni finnas med där är ni välkomna då också. I nuläget ser våra tankar ut så här, när det gäller framtiden.

Allmogemarknad med samma gedigna innehåll som förr, i samarbete med Jönköping City och Jönköpings höstmarknad sista lördagen i september. Området kommer då att avgränsas till enbart Hovrättstorget.

Gammaldags Jul på Tändsticksområdet. Målet är att göra denna julmarknad känd även utanför vår kommun. Området det här året är mer eller mindre en byggarbetsplats, men finns det förslag på att bygga ett plank för att stänga ute byggarbetsplatsen det här året. Det nya höghushotellet måste vi acceptera varken vi vill eller inte. Vi får försöka se det som en tillgång i framtiden. Att det kommer hitresta turister för att ta del av Gammaldags Jul på Tändsticksområdet i Jönköping. Besökssiffran på Gammaldags Jul förra året översteg 4000 personer.

Varmaste hälsningar

Frida Concannon

Projektledare

Eva Edevik

Verksamhetsledare

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s